Tävla om en julklapp till löpare

Publicerad 2013-11-12 15:37:11 |

(Tävlingen pågår fram tom 12/12)

Än råder milt höstväder och riktigt bra löparförhållanden i stora delar av Sverige. Det är fortfarande inga problem att springa i motionsspåren och parkvägarna är snö och isfria. Även om nu inte vädret skvallrar om det så börjar det närma sig jul. Jul innebär att man ska komma på bra julklappar till sina nära och kära, därför kommer här ett julklappstips till löpare från sportarmbandet.se. Ett armband till mobiltelefonen är en bra julklapp till en löpare. Det finns armband som passar i stort sett alla mobiltelefoner på marknaden.

Nu tävlar vi ut ett valfritt mobilarmband i julklapp från butiken här. Det enda som du behöver göra är att svara på nedanstående fråga:

Julklapp till löpare

Intresset för ultralöpning har ökat markant de de senaste åren. Ett ultralopp säger man om alla sträckor som överstiger marathon-distansen. Sedan 2011 arrangeras officiella svenska mästerskap i ultralöpning. Hur lång är SM-distansen?

Skicka ditt svar till tavling@loppen.se och ange ditt namn, adress e-postadress och vilket mobilarmband från sportarmbandet.se du önskar. En vinnare dras den 12 december.

Fler inlgg/nyheter >>

Skriv grna en kommentar och bidra till innehllet!


Mer om lpning och trning