Vinn ett sportarmband iPhone 5

Publicerad 2013-01-03 20:05:10 |

OBS, TÀvlingen pÄgÄr fram till 2013-01-10

Sportarmband för att smidigt kunna ta med sin smartphone under trÀningspasset har blivit en populÀr pryl bland löpare. HÀr kommer en chans att vinna ett sportarmband iPhone 5 eller till iPhone 4/4S genom att vara med pÄ loppen.se's tÀvling. Allt du behöver göra Àr att svara pÄ frÄgan lÀngst ned i artikeln sÄ har du chansen att vinna nÄgot av de fem sportarmband till iphone 5 eller till iPhone 4/4S som vi tÀvlar ut.

Sportarmband iPhone 5

TrÀningsappar och musik under passet

Det finns flera riktigt bra löparappar till iPhone som utnyttjar telefonens GPS för att mÀta hastighet och strÀcka. Att kunna ta med sin iPhone i ett sportarmband iPhone 5 har gjort att mobilen fungerar minst lika bra som en traditionell GPS-löparklocka. Att lyssna pÄ musik under trÀningspasset Àr ocksÄ nÄgot som mÄnga inte vill vara utan. PÄ armen i sportarmbandet Àr det lÀtt och smidigt att koppla sina hörlurar till mobilen.

Även utrustning för att hĂ„lla koll pĂ„ pulsen finns att köpa till iPhone-telefoner. En adapter som kopplas in i din iPhone gör att man kan anvĂ€nda ett traditionellt pulsband för att ha mobilen som en vanlig pulsmĂ€tare.

Slitstarka sportarmband iPhone 5

De sportarmband iPhone 5 eller till iPhone 4/4S som vi tÀvlar ut Àr tillverkade i ett elastiskt och vattentÄligt material som gör att det inte Àr nÄgra problem att ta med sig sin iPhone under passet oavsett vÀder eller Ärstid. Sportarmband till iPhone finns att lÀsa mer om pÄ Sportarmbandet.se

Svara rÀtt och ha chans att vinna ett iPhone sportarmband!

Kenya och Etiopien var storfavoriter till medaljerna pÄ herrarnas marathon under OS i London i somras. IstÀllet dök en löpare frÄn en annan nation upp och tog den prestigefyllda guldmedaljen pÄ marathondistansen. Vad hette guldmedaljören pÄ herrarnas marathon och för vilket land tÀvlade han?

Ange förutom svaret pÄ frÄgan Àven namn och en adress som vi kan skicka sportarmbandet till och om du vill ha ett sportarmband iPhone 5 eller ett sportarmband till iPhone 4/4S. FÀrgerna svart, silver och vit finns att vÀlja mellan till iPhone 5 och svart, silver och rosa till iPhone 4/4S. Skicka ditt svar till adressen: (OBS, tÀvlingen Àr avslutad och vinnare har utsetts)

Sportarmband iPhone 5 rosa

Fler inlägg/nyheter >>

Skriv gärna en kommentar och bidra till innehćllet!


Mer om löpning och träning