Älvsjöskogens motionsspår.

Hitta till nya löpspår i Stockholm


2011-05-01 | Inspiration |

Stockholms stad har tagit fram en gratis applikation för smartphones som vänder sig till oss som tränar löpning och vill hitta till nya löpspår och löpturer i Stockholmsområdet.

Variera din löpträning med olika löprundor

Om man tränar löpning blir det ofta att man springer samma runda av bekvämlighetsskäl. Men ibland kan det vara kul att ta sig tid och hitta nya roliga stråk att springa på. Hitta tex joggingtur i Stockholm med havsutsikt, eller en löptur som bara innehåller mjuka skogsstigar om du vill undvika den hårda asfalten ett träningspass.

Nu finns en applikation till Android och snart även till iPhone som kan guide oss löpare till de bästa motionsspåren och löpturerna i Stockholm. ”Appen” är gratis och innehåller i nuläget bland annat:

  • - 90 km löpspår varav 30 km är upplysta

  • - 10 utegym

  • - 25 trevliga promenadstråk

Upptäck nya motionsspår

Den visar även hur man tar sig till löpspåren på bästa sätt. Har man tur kan det finns löpspår alldeles i närheten av där man bor som man bara inte har upptäckt än. På helgen är det ett perfekt tillfälle att ta sig tid och upptäcka nya löpturer och motionsspår som man aldrig har sprungit tidigare.

Här kan du ladda ner den nya applikationen till din telefon gratis. Till applikationen

Fler inlgg/nyheter >>

Skriv grna en kommentar och bidra till innehllet!


Mer om lpning och trning