Hässelbyloppet är ett populärt millopp i oktober. Loppet har en flack och snabb bana.

Massor av löpning i höst


2011-08-24 | Träning |

Semestern är slut för de flesta men tävlingssäsongen för oss löpare fortsätter med många roliga lopp av varierande storlek och slag runt om i landet. Det finns minst sagt gott om tävlingar för oss som gillar löpning i Sverige. Speciellt på 5 och 10 kilometers-distanserna finns ett stort utbud av lopp över hela landet. Se Lopp-kalendern.

Spring dina snabbaste lopp på sensommaren och hösten

Sensommaren och hösten är en bra period att tävla och att prestera bra tider. Sommar och ledighet gör att många kan träna på bra och väder och underlag tillåter till snabbare löpning än inför vårens lopp. Många upplever helt enkelt att kroppen är i bättre form under sommaren än under vintern och våren. Det är alltså nu man skall passa på att tävla och göra årets bästa lopp.

Spring många lopp för att få till fullträffen

Om man vill prestera bra och pressa sig till bättre tider är det bra att springa flera lopp med korta mellanrum. Att tävla sig i form för att nå bra resultat är enligt många duktiga löpare det bästa sättet att nå toppformen. Läs mer om hur du gör ditt bästa lopp i artikeln gör ditt bästa lopp någonsin. Att kunna göra bra lopp som man är nöjd med på hösten kan även göra att motivationen höjs för att komma igång bra med uppbyggnadsträningen när tävlingssäsongen är över och vinterhalvåret börjar.

Fler inlgg/nyheter >>

Skriv grna en kommentar och bidra till innehllet!


Mer om lpning och trning